Dagens ret

Bestil og hent

Scroll ned og læs mere nedenfor ⬇

Menuplan uge 12-16

Uge 12

Mandag: Mørbrad i fad m. æblesalat

Tirsdag: Karbonader m. kartofler, grønsager og sovs.

Onsdag: Ugens gryderet m. kartoffelmos

Torsdag: Frikadeller m. kartofler, grønsager og brun sovs.

Fredag: Flæskesteg med kartofler, sovs og rødkål.

Uge 13

Mandag: Frikadeller m. kold kartoffelsalat

Tirsdag: Stegt lever m. bløde løg, kartofler og sovs.

Onsdag: Ugens gryderet m. kartoffelmos

Torsdag: Lukket

Fredag: Lukket

Uge 14

Mandag: Koteletter i fad med ris

Tirsdag: Forloren skildpadde med smilende æg og flutes

Onsdag: Ugens overraskelse

Torsdag: Sprængt and m. sovs, kartofler og tilbehør

Fredag: Frikadeller m. stuvede hvidkål

Uge 15

Mandag: Boghvedegrød med æbletern

Tirsdag: Dansk bøf m/bløde løg, kartofler, sovs og surt

Onsdag: Ugens overraskelse

Torsdag: Schnitzel m/ brasede kartofler, ærter, sovs og tilbehør (Knægte)

Fredag: Tarteletter m. høns i asparges

Uge 16

Mandag: Pastafad m. oksekød

Tirsdag: Æggekage med flæsk, purløg, tomat, rugbrød og sennep

Onsdag: Lasagne m. salat

Torsdag: Ugens overraskelse

Fredag: Brændende kærlighed

Pris:

Pr. portion kr. 75,-

Børn under 12 år kr. 50,-

*skal bestilles dagen før inden kl. 11.00