Dagens ret
Bestil og hent
Scroll ned og læs mere nedenfor ⬇
Menuplan uge 12-16
Uge 12
Mandag: Mørbrad i fad m. æblesalat
Tirsdag: Karbonader m. kartofler, grønsager og sovs.
Onsdag: Ugens gryderet m. kartoffelmos
Torsdag: Frikadeller m. kartofler, grønsager og brun sovs.
Fredag: Flæskesteg med kartofler, sovs og rødkål.
Uge 13
Mandag: Frikadeller m. kold kartoffelsalat
Tirsdag: Stegt lever m. bløde løg, kartofler og sovs.
Onsdag: Ugens gryderet m. kartoffelmos
Torsdag: Lukket
Fredag: Lukket
Uge 14
Mandag: Koteletter i fad med ris
Tirsdag: Forloren skildpadde med smilende æg og flutes
Onsdag: Ugens overraskelse
Torsdag: Sprængt and m. sovs, kartofler og tilbehør
Fredag: Frikadeller m. stuvede hvidkål
Uge 15
Mandag: Boghvedegrød med æbletern
Tirsdag: Dansk bøf m/bløde løg, kartofler, sovs og surt
Onsdag: Ugens overraskelse
Torsdag: Schnitzel m/ brasede kartofler, ærter, sovs og tilbehør (Knægte)
Fredag: Tarteletter m. høns i asparges
Uge 16
Mandag: Pastafad m. oksekød
Tirsdag: Æggekage med flæsk, purløg, tomat, rugbrød og sennep
Onsdag: Lasagne m. salat
Torsdag: Ugens overraskelse
Fredag: Brændende kærlighed
Pris:
Pr. portion kr. 75,-
Børn under 12 år kr. 50,-
*skal bestilles dagen før inden kl. 11.00